Om oss

Vi är Hedera Assistans

En trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag.

Våra bolag inom Hedera Assistans finns i hela Sverige. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma.

Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.


90/10

Vi kallar vår modell 90/10. Vi arbetar utifrån tänket att allt handlar om goda relationer. Vi vet av erfarenhet att den trygghet och relation vi byggt upp med kunder och anställda under lång tid tillsammans med de arbetssätt som känns igen är viktiga för verksamheten. Vi menar att det är viktigt att behålla det även när man är en del av Hedera Assistans.

Våra bolag har en trygghet inom Hedera Assistans med gemensamma system, styrdokument, utbildningar och juridiskt stöd så att kvalitetsarbetet kan fortsätta på ett enklare sätt utan att det kräver för mycket tid från verksamheten.

Hedera Group

Hedera Assistans är en del av Hedera Group. Hedera Group är verksamma inom bemanning och rekrytering i hela vård och omsorgskedjan. Hedera erbjuder tjänster så som uthyrning av specialistläkare, sjuksköterskor men är också verksamma inom personlig assistans.

En kvinna i rullstol ute på en promenad i skogen med sin assistent och två hundar

Vårt gemensamma värdeord: Stolt!

Samlade styrkor - Stolta hjältar

Värdeordet betyder mycket för oss, vad betyder det för dig?