Bli kund hos oss

För Hedera Assistans har orden personlig assistans en tydlig innebörd. För oss är det självklart att du som kund själv bestämmer om utförandet på assistansen, och att du ska leva ett så innehållsrikt liv som möjligt. Allt med utgångspunkt från dina förutsättningar och önskemål.

Vi vill med andra ord göra allt för att du ska kunna leva ett så tryggt och självständigt liv som möjligt. Att du ska må bra, att du blir sedd, att du blir lyssnad på, det är en självklarhet hos oss.

01. En första kontakt

Antingen har vi tagit initiativet till en träff eller så har ni kontaktat oss. Via telefon, digitalt eller på rekommendation från någon nära person som redan känner till oss. Vi bokar ett möte.

02. Ett första möte

I lugn och avslappnad miljö lyssnar vi på dig för att förstå ditt behov, unika situation och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din assistans. Därefter berättar vi övergripande om vilka vi är på Hedera Assistans, hur vi arbetar och kan hjälpa till. Vi lämnar ett förslag på ett upplägg för dig.

03. Uppföljning, avtal & dokumentation

Om vi inte redan fattat tycke för varandra kommer vi kort efter vårt möte följa upp. Om ni har några fler funderingar eller frågor kring assistansen. Vi gör klart all formalia och bokar in nästa möte för att färdigställa allt innan assistansen påbörjas. Vi är behjälpliga med uppsägningar, kontakt med berörda myndigheter etc. om ni så önskar.

04. En grundlig genomgång

Nu är det äntligen dags för att upprätta en uppdrags-/genomförandeplan för assistansen. Denna gör vi för att vi att veta vad som krävs av oss/assistenterna.

05. Välkommen till oss!

Här börjar vår resa tillsammans på riktigt. Än en gång hjärtligt välkommen till oss.

Vi lovar er:

  • Skräddarsydd personlig assistans
  • Självbestämmande
  • Personlig kundansvarig
  • Kollektivavtal
  • Det totala arbetsgivaransvaret som assistansanordnare
  • Juridisk hjälp

Kontaktformulär

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom kort.

Jag samtycker till att Hedera Group AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med personuppgiftspolicyn.

Välj formulär:

 

Namn

E-postadress

Kontaktnummer

Meddelande

Namn

E-postadress

Kontaktnummer

Meddelande