Hedera Mervärde

För oss är en av dem viktigaste delarna att våra konsulter/assistenter känner en bra balans mellan arbetet och privatlivet.

Därav har vi ingått i flera samarbeten där ni som arbetar med oss kan få lite fördelar även inom andra områden än enbart arbetet. Ni ser våra förmåner nedan och hör gärna av er till oss om hur ni får ta del av dessa.

Vardagshjälten logga

Vardagshjälten

Vi har samarbete med vardagshjälten och som anställd på Hedera Group erbjuder de 10 % på hemstäd.

Anledningarna till att man behöver hjälp i vardagen är många och varierande. Vissa känner att de hellre spenderar tid med familj eller fritidsintresse på sin lediga tid. Andra orkar inte riktigt med för att kroppen säger nej. Oavsett anledning kan det vara skönt med avlastning, ibland som engångsuppdrag och ibland regelbunden hjälp.

Läs mer
Sats logga

Sats

Som anställd på Hedera Group har du 10 procent rabatt på SATS medlemskap!

Med alla positiva effekter som träning har på både kropp och hjärna är det ett självklart val att träna. Forskningen visar att fysisk aktivitet har en positiv effekt på stresshantering, inlärning, minne, kreativitet, koncentration och intelligens. Utöver det kommer ett aktivt liv minska risken för bland annat depression, ångest och demens.

Vi vill inspirera dig till ett aktivt liv, där belöningen är ett överskott av energi i vardagen och ett friskare och lyckligare liv.

Läs mer
Park Inn Solna logga

Park Inn

Park Inn är baserat i Solna Centrum med 5 minuter till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Utöver de rymliga rummen och en god hotellfrukost finns bastu och gym

Park Inn by Radisson i Solna ger er 15% rabatt, kontakta Hedera Group för bokning.

Läs mer
EasyPractice logga

EasyPractice

EasyPractice är ett digitalt boknings- och journalsystem för terapeuter och behandlare. Här ingår även drygt 30 olika appar specifikt utformade för kliniker och hälsorelaterade verksamheter.

EasyPractice har ett partnerskap med Hedera som ger alla Hederakonsulter möjlighet att testa på systemet helt gratis i 3 månader - självklart utan bindningstid. För att komma i gång med erbjudandet behöver du bara registrera ett konto hos EasyPractice och fylla i rabattkoden ”HEDERAxEP”, så får du full tillgång till systemet i 3 månader utan kostnad.

Läs mer
Best Western Hotels & Resorts logga

Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en av Nordens mest rikstäckande hotellkedjor med ca 160 hotell på mer än 100 orter, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. Majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter.

Best Western Hotels & Resorts erbjuder Hedera Group 15 procent rabatt på logi på samtliga Best Western Hotels & Resorts i Norden. Uppger koden 01806600 vid bokning alternativt uppger koden Medics.

Läs mer
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Hedera har samarbete med Nordic Wellness. Som konsult/medarbetare inom Hedera Group får du 20% på alla årskort på samtliga Nordic Wellness klubbar. Kontakta din konsultchef/kundansvariga för information och för att ta del av rabatten!

Läs mer
First Camp

First Camp

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Idag finns First Camp på över 45 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Som konsult inom Hedera koncernen får du ta del av förmånliga rabatter. Varmt välkomna att boka ert nästa äventyr hos oss på First Camp. För din rabattkod vid bokning vänligen kontakta din konsultchef.

Läs mer
Linas matkasse

Linas matkasse

Låt Linas Matkasse sköta middagsplaneringen åt dig eller skräddarsy din egen matkasse och få hem goda och inspirerande recept med stor variation som ger det där lilla extra till vardagsmatlagningen. Som konsult hos Hedera Nurse får du ett extra bra erbjudande hos våra vänner på Linas Matkasse. Super rabatt 1000kr - Linas matkasse - Linasmatkasse.se.

Läs mer
Beauty clinic logga

Beauty clinic

Skönhetsklinik | Beauty Clinic For Queens & Kings | Sverige

Dragana är en av våra fantastiskt duktiga konsulter som även driver en egen klinik inom skönhetsvård! Beauty Clinic for Queens & Kings hjälper dig att att få fram känslan av ditt bästa Jag! Oavsett om det handlar om hår, hud eller kropp är Draganas mål att hennes kunder alltid ska känna sig, unga, pigga och vackra efter sitt besök på kliniken! Boka ditt besök på din nya favoritklinik, så får du hela 20% rabatt!

Läs mer
Lifetime Clinic logga

Lifetime Clinic

Skönhetsklinik Lifetime Clinic Sverige

Azemina är en av våra fantastiskt duktiga konsulter som även arbetar på Lifetime Clinic som Injektionssjuksköterska. Azemina och Lifetime Clinic kan hjälpa dig att få fram känslan av ditt bästa jag inom skönhetsvård. Azemina och Lifetime Clinic strävar alltid efter perfektion och 100% nöjdhet. Boka ditt kommande besök på din nya stjärnklinik Lifetime Clinic och boka in din behandling hos Azemina så får du hela20% på din behandling, använd dig av att du arbetar för Hedera vid bokningen.

Läs mer
Midas logga

Midas

Allt inom trädservice med det lilla extra.

Vi utför all trädfällning både från mark eller genom klättring. Vi hjälper även till med kronbeskärning, toppning samt flisning/bortforsling. I många fall finns för oss även möjlighet att fälla dina träd helt fossilfritt! Varje fällning klimatkompenseras dessutom genom plantering av ett nytt träd. Som ytterligare service finns vi med som ett av företagen i västra götaland som rycker ut för att rädda katter i träd. Tryggt Säkert Proffesionellt

Ange Hedera Nurse så bjuder vi på avgift för slitage, flismaskin samt en avgift på ÅVC vid bortforsling värde upp till 925:- via länken här eller ring på 070-074 64 24.

Läs mer
Mat&Ro

Mat & Ro

Mat & Ro - din smakfulla vän!

Matkasse med skånsk närproduktion i fokus. Vårt huvudfokus är färska Svenska råvaror av bästa kvalitet i obruten kylkedja med enkla recept.

Färska råvaror efter säsong Visst, ibland får vi köpa importerade grönsaker för att skapa en varierad meny i matkassen. Men vi tänker svenskt, vi hyllar de skånska bönderna. Menyn skriver vi två veckor i förväg. Först då vet vi vilka råvaror bygdens producenter har för tillfället. Huvudråvarorna, det vill säga kött, fisk och kyckling, i våra matkassar är alltid färska och närproducerade av bästa kvalitet.

Vi väljer de finaste råvarorna från lokala odlare och producenter – gärna ekologiskt. Vår filosofi är att det ska vara enkelt och gott. Och så naturligt som möjligt. Vi använder helst inga halvfabrikat eller light-produkter eller onödiga tillsatser. Vi använder naturliga produkter som smör och grädde i alla recept. Fett är inte bara en fantastisk smakförhöjare, utan har flera viktiga funktioner, bl.a. som en vitaminbärare. De fettlösliga vitaminerna A, D, E och K kan enbart transporteras med hjälp av fett. Fetthalten på mejeriprodukterna varierar efter övriga kassens innehåll. Allt för att få en bra balans i ditt fettintag.

Erbjudandet: 10% rabatt och 3 kg blandad frukt (fruktvärde: 297 kr) på de tre första matkassarna. Rabattkod: assistans22

Läs mer