Assistanspoolen

Vi gör skillnad

Du kommer märka skillnaden redan första gången du kommer i kontakt med oss. Vi är en assistansanordnare som alltid utgår från kunden och vi har funnits i branschen sedan 1994. De vi inte vet/kan om personlig assistans är inte värt att veta.

Välkommen till Assistanspoolen

Assistanspoolen är ett företag som administrerar personlig assistans sedan 1994. Christer Ryder, grundare, är fortfarande verksam i bolaget. För oss är det viktigt att personer med olika funktionsnedsättningar får den hjälp de behöver för att kunna leva ett så tryggt och normalt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Eftersom vi har sett med egna ögon vad en bra personlig assistent kan betyda så brinner vi för vårt arbete.

Vi tycker att alla ska få möjligheten till självbestämmande, få känna trygghet, må bra och ha ett så innehållsrikt liv som möjligt. Vårt personliga intresse hjälper oss i vårt arbete varje dag. Våra kundansvariga finns till hands och har ett nära samarbete med kunden, assistenter och anhöriga.

Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.

Vi erbjuder dig som assistent:

  • Ett nära ledarskap
  • Att ingå i ett team med kontinuerliga möten
  • Kollektivavtal
  • Utbildning med betald bredvidgång
  • Digitalt tidredovisningssystem

För oss har orden personlig assistans en tydlig innebörd och det självklart att du som kund själv bestämmer om utförandet av assistansen, och att du ges förutsättningar att leva ett så innehållsrikt liv som möjligt.

Vi lovar dig som kund:

  • Självbestämmande
  • Skräddarsydd personlig assistans
  • Personlig kundansvarig med ett engagerat team runt dig
  • Vi tar det totala arbetsgivaransvaret som assistansanordnare
Personlig assistans

Vad vi gör

Assistanspoolen har idag över 300 anställda som arbetar åt kunder med olika behov. Kunderna kan vara såväl barn som vuxna. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans. Synliggöra och tillgodose kundernas unika behov utifrån ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke är två av våra starka ledord som speglar verksamheten.

Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder, men också varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?